Euregion Film Festival 2017

awardshow2016

Donderdag 16 tot en met zondag 19 maart organiseert CineSud i.s.m. Filmhuis De Spiegel de tweede editie van het Euregion Film Festival. Een festival voor talenten, professionals en publiek, met de beste films uit de eigen regio en daarbuiten, inspirerende gastsprekers en randactiviteiten voor jong en oud.  

  • Droom weg met de regionale- én wereldcinema
  • Geniet onder het genot van een hapje en drankje van inspirerende gasten tijdens Cine/Talk
  • Kom in contact met regisseurs en stel ze je eigen vragen
  • Doe mee aan inspirerende workshops en masterclasses

Voor het tweede jaar op rij organiseren CineSud en Filmhuis De Spiegel het Euregion Film Festival. Dit jaar pakken we het grootser aan, met meer films, een documentaire-campus en meer grote namen uit de filmwereld als gast voor jou. Onder andere aanwezig zijn regisseur Martin Koolhoven (Brimstone), documentairemakers John Appel (Zij gelooft in Mij) en Nathalie Crum (De Belofte van Slek) en filmmakers Robert-Jan Westdijk (Waterboys) en Kaweh Modiri (Bodkin Ras) en Eugenie Jansen(Tussenland).

Op de begane grond van festivallocatie Schunck is doorlopend een pop-up Virtual Reality cinema aanwezig (€2 per keer) en een Kids Corner ingericht, waar families gratis naar speciaal geselecteerde films kunnen kijken.

Kijk voor het volledige programma & tickets: CineSud – Euregion Film Festival.